0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Trg Golobarskih zrtev 40. 5230 Bovec, Szlovénia
Hívj minket:
+36 20 20 55 118
Írj nekünk:
info@rafting-szlovenia.hu

Online előleg fizetés Túra összegző

Gyors infók

Fedezd fel a Soca nyugodtabb és vadabb zúgóit. Rafting túra a Soca folyón, majd másnap sziklacsúszdákon csúszdázva, természetes medencékbe ugorva élvezd a Susec kanyon szépségeit és lehetoségeit, ez a kanyoning!

 • Rafting & kanyoning programcsomagunk ajánlott: családoknak, baráti társaságoknak, pároknak, cégeknek
 • Minimum életkor: 10 éves kor
 • Nehézség: bárki számára teljesíthető, átlagon felüli fizikai képességet nem igénylő programok
 • Folyó: rafting során közepes nehézségű, technikás vadvíz (WW 2-3) | kanyoning során csúszások és ugrások és egy kis kötéltechnika
 • Aktív napok száma: 3 nap, de 1,5 nap alatt is teljesíthető
 • Időtartam: 3 X fél nap
 • Elérhető: Március 30-tól Szeptember 30-ig bármely napon
 • Minimum résztvevők száma: 2 fő
 • kanyoning programunkat NEM ajánljuk!: boka és térd sérülteknek, gerinc és csigolya problémásoknak valamint túlsúlyos embereknek
FIGYELEMKérjük vedd figyelembe, hogy úszás tudás szükséges a programon való részvételhez valamint várandós nők nem vehetnek részt vadvízi programjainkon a biztonságuk érdekében.

Túráról

Rafting túra, kanyoning és egy kis kirándulás a Soca folyó völgyében, tökéletes kombináció ha aktív kikapcsolódást keresel! A Fél napos rafting túra során a Soca folyó legakciódúsabb szakaszára látogatunk el és az evezés mellett lesz lehetőség kisebb-nagyobb sziklákról vízbe ugrani, csúszdázni, szörfözni is. A rafting túra kalandjai után a Soca völgy vízi vidámparkjába, a Susec kanyonba megyünk kanyoningozni, víz formálta szikla csúszdákon csúszunk és vízeséseket ugrunk gyalog túránk során. Jó kis adrenalin bomba!

A Rafting Szlovénia csapatával eltöltött vadvizi kalandok után pedig egy kirándulással/gyalogtúrával szeretnénk meglepni, ahova nem tudunk veled tartani, viszont a térkép és az instrukciók segítségével gond nélkül eltalálsz majd Bovec környékének gyönyörű helyeire, kanyonokhoz, vízesésekhez, tavakhoz. Fedezd fel a Soca völgy természeti szépségeit gyalogszerrel is!

Részletek

Találkozási pont és irodai teendők:

Rafting Szlovénia boveci irodájaA Rafting Szlovénia boveci irodájába várunk Benneteket, ahol a szükséges papírmunka elintézése után (anyagiak rendezése, felelősség vállalási nyilatkozat aláírása) összegyűjtjük a rafting túra, vagy a kanyoning túra elengedhetetlen felszereléseit (sisak, cipő, mentőmellény, neoprénruha, kanyoninghoz beülő).


Amit szükséges hogy hozzatok:

 • fürdőruha
 • törölköző
 • naptej - meleg nyári napokon
 • szemüvegeseknek / napszemüveghez szemüvegpánt javasolt


Utazás Bovec és a Soca folyó között

A rafting szlovénia szállítja a vendégeket a boveci iroda és a vadvizi programok helyszínei közöttA Rafting Szlovénia jeepjével és buszával utazunk az első napon a rafting beszálló helyéig, ami 5-10 perc autózást jelent. A folyóparton történő átöltözés és a biztonságtechnikai oktatás után pedig irány a Soca folyó! Hullámok, élvezetes zúgók, ugrálás, úszás, szörfözés, minden ami egy rafting túra idejébe beleférhet!

A vadvizi evezés után a kiszállóhelyen már vár ránk a kisbusz, ahol rögtön át tudunk öltözni száraz ruhába és egy rövid utazás után újra Bovecben vagyunk.

Másnap a kanyoning túra során a felszerelés összegyűjtése után 5-10 percet utazunk a Susec kanyonhoz. A parkolóban átöltözünk majd egy 30-40 perces fölfele séta vár ránk, hogy elérjük a kanyoning beszállóhelyét, nem sietünk, többször megállunk fújni egyet! A beszállóhelyen mondjuk el a fontos tudnivalókat a kanyoninggal kapcsolatban, majd jöhet is az elso csúszda! Visszaérve a parkolóba átöltözünk és irány Bovec.

Irodánkban előre nyomtatott térképekkel ajánlunk Nektek kirándulóhelyeket, vagy más programokat.

Jelentkezés Rafting kanyoning programcsomagra

Várjuk jelentkezésedet a weblapon keresztül, vagy emailben, telefonon.

Túráinkra a jelentkezésedet 20% előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melyet weblapunkon bankkártyával is lehet fizetni. A fennmaradó összeget a túra előtt a Rafting Szlovénia boveci irodánkban tudod rendezni készpénzben.

Vélemények

Baráti társasággal, és tizenéves gyerekekkel vettünk részt a rafting túrán és a canyoningon. Fantasztikusan olajozott volt a szervezés, profi és segítőkész túravezetőkkel. A minket körülvevő táj pedig lélegzetelállító volt!!! Mindenképp visszemegyünk még ide!

Bea

Két fantasztikus program, profi túravezetés, gyönyörű környezet! Folyamatos adrenalinfröccs, bátorságpróba, őrület! Köszönjük a felejthetetlen élményt Gyulának, Lacinak és a Soca Rider (Rafting Szlovénia) lelkes csapatának! Gyereknek és felnőtteknek is maradandó kaland!!!

Kinga

Minden nagyon kiváló és szuper volt.Ebbe a túra és a turavezetés is beletartozik, a táj és a panoráma pedig felejthetetlen,mondhatnám mesés :)

Zoltán

Képek, videó

Árak

 • elérhető Március 30-tól Szeptember 30-ig, minden nap
 • Rafting túráink reggel 9:00-kor vagy délután 13:30-kor, kanyoning túrák reggel 9:00 vagy délután 13:30kor indulnak
 • a Rafting Szlovénia minimum 2 fő jelentkezése esetén indítja túráit
<
Foglald le Rafting, kanyoning programcsomagod időpontját e-mailben vagy telefonon, a foglaláshoz 20% előleg befizetése szükséges!
rafting és kanyoning előleg fizetés bankkártyával

Rafting és kanyoning túra árak
Kor Ár
Felnőttek 85 €
Diákok 77 €
15 éves korig 77 €

Az ár tartalmazza:

 • a vadvizi evezés és kanyoning minden szükséges felszerelését
 • profi túravezetést
 • transzfert Bovec és a Soca folyó/Susec kanyon között
 • folyóhasználati díjat
 • a rafting túra fényképeitajándékba adjuk

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.