0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Trg Golobarskih zrtev 40. 5230 Bovec, Szlovénia
Hívj minket:
+36 20 20 55 118
Írj nekünk:
info@rafting-szlovenia.hu

Online előleg fizetés Túra összegző

Gyors infók

 • Vadvízi kajak túránk ajánlott: családoknak, baráti társaságoknak, pároknak, cégeknek, kezdő kajakosoknak is
 • Minimum életkor: 10 éves kor
 • Nehézség: bárki számára teljesíthető, különösebb fizikai képességet nem igénylő program
 • Folyó: könnyű vadvíz WW I-II-III
 • Időtartam: Fél napos vadvizi evezés utazással és a beöltözéssel, a vízen 1,5 órát töltünk
 • Elérhető: Március 15-tól Október 31-ig bármely napon
 • Hossza: kb 7 km

Túráról

A felfújható kajak felépítésének köszönhetően kiváló vadvízi kajakozásra, stabil és megbocsátja azokat a hibákat amiket egy műanyag kajak már nem tolerál, viszont 100%-os vadvízi evezés élményét nyújtja!

Legyen az idősebb, fiatalabb, vékony vagy erősebb testalkatú ember, pár perc alatt könnyen beletanul a kajak irányításába, a túra végén már a legnagyobb hullámokba is élvezettel evez bele.

Vadvízi kajak túráinkat tapasztalt kajakos kíséri. Beszállóhelyünkön, a Soca parton túravezetőnk elmondja a felszereléssel és biztonsággal kapcsolatos tudnivalókat, majd röviden bemutatja a felfújható kajakok kormányzását és minden fontos tudnivalót velük kapcsolatban. A Soca síkvizes részein begyakoroljuk az alap evező csapásokat és a hajó kormányzását, majd indulhat a túra.

A vadvizi evezés szakaszát úgy választjuk meg, hogy az elején könnyebb, kisebb zúgók legyenek, majd a túra előrehaladtával lehetőség legyen a Soca nagyobb hullámait is meghódítani. Túravezetőnk megtanítja, hogyan lehet a sziklák mögötti állóvízben megállni, illetve a kajakkal való szörfözést is több helyen ki lehet próbálni. És ha esetleg mégis felborulna a hajó, gond egy szál se, csak visszafordítjuk kajakunkat, visszamászunk és már mehetünk is tovább!

Részletek

Találkozási pont és irodai teendők

Boveci irodánkba várunk Benneteket a kajak túra indulásának időpontjában, ahol a szükséges papírmunka elintézése után (anyagiak rendezése, felelősség vállalási nyilatkozat aláírása) összegyűjtjük a felszereléseket Könnyű kajak túránkhoz (sisak, cipő, mentőmellény, neoprénruha).


Amit szükséges hogy hozzatok:

 • fürdőruha
 • törölköző
 • naptej - meleg nyári napokon
 • szemüvegeseknek / napszemüveghez szemüvegpánt javasolt


Utazás a Soca folyóhoz és a kajakozás

A rafting szlovénia szállítja a vendégeket a boveci iroda és a vadvizi programok helyszínei közöttA Soca Rider jeepjével és buszával utazunk kajak túránk beszálló helyéig, ami 5-10 perc autózást jelent. A folyóparton történő átöltözés és a biztonságtechnikai oktatás után pedig irány a Soca folyó! Begyakoroljuk az alap kajakos technikákat és csak utána hódítjuk meg a hullámokat!

A vadvizi evezés kiszállóhelyen már vár ránk a Rafting Szlovénia jeepje/kisbusza, ahol rögtön át tudunk öltözni száraz ruhába és egy rövid utazás után újra Bovecben vagyunk. Irodánkban szívesen ajánlunk Nektek kirándulóhelyeket, vagy más programokat ha még maradt energiátok, valamint szétnézhettek boltunkban, ahol Soca Rider pólók kaphatóak különféle színekben és méretekben.

Jelentkezés Vadvízi Kajak túránkra

Várjuk jelentkezésedet a weblapon keresztül, vagy emailben, telefonon.

Túráinkra a jelentkezésedet 20% előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melyet weblapunkon bankkártyával is lehet fizetni. A fennmaradó összeget a túra előtt boveci irodánkban tudod rendezni készpénzben.

Vélemények

Már 4. éve járunk ide vissza, azt hiszem ez elég sok mindent elárul. :) Profi csapat, gyönyörű helyszín és nagyon jó szórakozás. Minden extrém sport fanatikusnak csak ajánlani tudjuk. :)

Sári

Amikor reggel elmondták az biztonsági szabályokat, a mentési eljárásokat, valamint a túlélési technikákat - egy kicsit elbizonytalanodtunk. De mikor már vízen voltunk, minden a helyére került. Ha betartjuk a túravezető utasításait, nincs semmi gond, veszély. Persze jut azért adrenalin bőven, zúgók, forgatagok, hullámok, sziklák, limánok, és a 10 fokos víz se tűnik hidegnek, amikor ugrálni lehet a sziklákról. És mindehhez a csodás díszlet- az Isonzó völgye, a körülöttünk meredező sziklafalak, mesés zöld színű víz (emerald river). Külön köszönet a túravezetőknek, humoros, segítőkész, nagyon profi csapat.

László

Tíz éve jártam itt először és már akkor nagy élmény volt. Most sem csalódtam benne. A természeti környezet isteni, a folyó kristály tiszta, természetes és vad. Nagyon szeretem. Külön köszönet a Soca Rider csapatának, akik megszervezték nekünk az élményt. Fél-fél nap rafting és kajak volt a program. Nagyon lelkiismeretesek voltak, szórakoztatók, felkészültek, pontosak. Köszönjük az élményeket Petrának, Gyulának, Lacinak, Józsinak és a szlovén vezetőnknek. Csak ajánlani tudom őket. Már a honlapjuk is tetszett. Könnyű volt rajta választani, összerakni a programot, fizetni az előleget. Gyorsan visszajelentkeztek.

andrás

Képek, videó

Nézd meg a könnyű kajak túra ízelítő videóját

Vadvizi kajakozás Bovec ízelítő video Felejthetetlen vadvizi kajak túra a smaragdzöld Soca folyón, felfújható kajakokkal. Ezt a túrát kezdő kajakosoknak is ajánljuk!

A könnyű vadvizi kajak túra ízelítő képei

Árak

 • elérhető Március 30-tól Szeptember 30-ig, minden nap
 • kajak túráink reggel 9:30-kor vagy délután 14:00-kor indulnak
 • minimum 2 fő jelentkezése esetén indul kajak túránk
Foglald le Vadvizi kajak túrád időpontját e-mailben vagy telefonon, a foglaláshoz 20% előleg befizetése szükséges!
vadvizi kajak előleg fizetés bankkártyával

Könnyű kajak túra árak
Kor Ár
Felnőttek 55 €
Diákok 50 €
Gyerekek 45 €

Az ár tartalmaz:

 • minden szükséges felszerelést a kajak túrához
 • profi túravezetést
 • transzfert Bovec és a Soca folyó között
 • folyóhasználati díjat
 • a kajak túra fényképeit ajándékba adjuk

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.