0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Industrijska cona 4a. 5230 Bovec, Szlovénia

A Rafting Szlovénia vadvízi munkatársat keres hosszú távra!

A Rafting Szlovénia keresi jövőbeli vadvízi túravezetőjét rafting, kanyoning és kajak túráihoz. Ha nincs semmiféle ez irányú tapasztalatod az sem gond, nem feltétel a vadvízi tapasztalat, sem a síkvízi kajakos-kenus múlt, hiszen mindent a legelejéről fogunk kezdeni.

Az első szezont (Április-Májustól Szeptember-Októberig) teljes mértékben a tanításnak szenteljük, mely során a raft vezetésén kívül a felszerelések karbantartását, kötél és mentéstechnikai alapokat is tanítunk, valamint nagy hangsúlyt helyezünk a vendégeinkkel való megfelelő kommunikáció elsajátítására.

Minden napos feladatok (mert minden nap számítunk rád) a felszerelések előkészítése a túrákra és pakolása, vendégek fogadása, felszerelés kiosztása, minden túrán való részvétel (a főszezonban ez ad lehetőséget arra, hogy a tapasztalt túravezetőktől tanulhass), a túrákon kisebb feladatok elvégzése, hajók kötözése, ruhák mosása, felszerelések elpakolása. A következő szezonban pedig a Szlovén törvényeknek megfelelő vadvízi minősítéseket kell megszerezni, azaz sikeres vöröskeresztes vízi életmentői vizsgát, szlovén vadvízi mentéstechnikai vizsgát és rafting túravezetői vizsgát kell tenni. Ettől a pillanattól kezdve legálisan vezetsz túrát, de még nagyon sok gyakorlás szükséges ahhoz, hogy rutinnal vigyed a hajót és egy nagyon élvezetes túrát csinálj vendégeinknek.

Feltételek:

  • biztos úszás tudás,
  • angol nyelvtudás (társalgás szintű!!!),
  • egyéb nyelvek ismerete előny,
  • B kategóriás jogsi előny de nem feltétel

Amit kínálunk:

  • magas szintű szaktudás elsajátításának lehetőségét
  • hosszú távon munka lehetőséget verseny képes fizetéssel és egyéb juttatásokkal

Olyan embert keresünk aki meglátja a munkát, mind fizikailag mind pszichésen jól terhelhető, hiszen a munka nem stresszmentes.