0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Trg Golobarskih zrtev 40. 5230 Bovec, Szlovénia
Hívj minket:
+36 20 20 55 118
Írj nekünk:
info@rafting-szlovenia.hu

Online előleg fizetés Túra összegző

Gyors infók

 • Rafting túra ajánlott: családoknak, baráti társaságoknak, pároknak, cégeknek, kezdő és tapasztalt raftosoknak egyaránt
 • Minimum életkor: 8 éves kor
 • Nehézség: bárki számára teljesíthető, különösebb fizikai képességet nem igénylő program
 • Folyó: közepes nehézségű, technikás vadvíz WW II-IV
 • Időtartam: Fél napos rafting túra utazással és a beöltözéssel, a vízen 1,5 órát töltünk
 • Elérhető: Március 30-tól Szeptember 30-ig, mindenn nap
 • Hossza: 10 km
FIGYELEMKérjük vedd figyelembe, hogy úszás tudás szükséges a programon való részvételhez valamint várandós nők nem vehetnek részt vadvízi programjainkon a biztonságuk érdekében.

Túráról

A fél napos rafting túra helyszíne, a Soca folyó legizgalmasabb raftingozható szakasza. Nagy szikákkal, felfröccsenő hullámokkal tarkított kisebb nagyobb zúgók! Senki sem marad szárazon!

Rafting túránk a Soca folyón, a Boka vízeséshez közeli beszálló helyen kezdodik, és Trnovoban végződik. A rafting túra egy kis bemelegítéssel és az elmaradhatatlan biztonsági tájékoztatóval indul. Ejtünk pár szót a felszerelésről, a vezényszavakról, és hogy Ti mit tehettek a biztonságotok érdekében. Az első pár km-t a bemelegítésnek szenteljük. Begyakoroljuk a vezényszavakat, jó ido esetén akár meg is mártózhatunk. (pisztrángles a mélyben). És amíg "vadabb" vizekre nem evezünk, pár szóban szívesen bemutatjuk, a Soca völgyet, természetrajzát, történelmét.

Miután egy picit megmozgattuk magunkat és csináltunk egy jó csapatot, jöhet az igazi rafting! Hatalmas hófehér sziklák közt manőverezünk raft hajónkkal, folyamatos kisebb-nagyobb zúgók adnak igazi rafting élményt az egész csapatnak!

Rafting túra közben mindig van idő egy jó ugrásra a Soca frissítő hullámaiba. Az evezés mellett szörfözünk a hullámokon, különféle magasságú sziklákról ugrálhatunk és ha az idő jó, kipróbálhatod magad úszva is egy könnyebb, biztonságos zúgóban.

Részletek

Találkozási pont és irodai teendők:

Rafting Szlovénia boveci irodájaBoveci irodánkba várunk Benneteket a rafting túra indulásának időpontjában, ahol a szükséges papírmunka elintézése után (anyagiak rendezése, felelősség vállalási nyilatkozat aláírása) összegyűjtjük a Fél napos rafting túra elmaradhatatlan felszereléseit (sisak, cipő, mentőmellény, neoprénruha).


Amit szükséges hogy hozzatok:

 • fürdőruha
 • törölköző
 • naptej - meleg nyári napokon
 • szemüvegeseknek / napszemüveghez szemüvegpánt javasolt


Utazás Bovec és a Soca folyó között

A rafting szlovénia szállítja a vendégeket a boveci iroda és a vadvizi programok helyszínei közöttA Soca Rider jeepjével és buszával utazunk a rafting túra beszálló helyéig, ami 5-10 perc autózást jelent. A folyóparton történő átöltözés és a biztonságtechnikai oktatás után pedig irány a Soca folyó! Hullámok, élvezetes zúgók, ugrálás, úszás, szörfözés, minden ami egy rafting túra idejébe beleférhet!

A kiszállóhelyen már vár ránk a kisbusz, ahol rögtön át tudunk öltözni száraz ruhába és egy rövid utazás után újra Bovecben vagyunk. Irodánkban szívesen ajánlunk Nektek kirándulóhelyeket, vagy más programokat ha még maradt energiátok, valamint szétnézhettek boltunkban, ahol Soca Rider pólók kaphatóak különféle színekben és méretekben.


Jelentkezés Fél napos rafting túránkra

Várjuk jelentkezésedet a weblapon keresztül, vagy emailben, telefonon.

Túráinkra a jelentkezésedet 20% előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melyet weblapunkon bankkártyával is lehet fizetni. A fennmaradó összeget a túra előtt boveci irodánkban tudod rendezni készpénzben.

Vélemények

Nagyszerű élmény, remek programok, és mindez egy felkészült, kedves és nagyon segítőkész csapattal. Végig figyeltek arra,hogy az egész számunkra a lehető legjobb legyen, és az is lett, szóval csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Márk

Mindenkinek csak ajánlani tudom Petra és Gyula által szervezett túrát! Tökéletes biztonság,nagyszerű élmény a hely történeti és földrajzi bemutatásával. És persze adrenalin!!!! Szállást is Petráék ajánlottak ami szintén tökéletes volt!

Anikó

Nagyon super volt totális adrenalin bomba mindenkinek csak ajànlani tudom èn tuti megyek mèg. Làtjuk egymàst.

Zsolt

Képek, videó

Nézdd meg a rafting túra ízelítő videóját

Bovec rafting video Ez a rafting túra lesz a vakációd legemlékezetesebb pillanata. Rafting a Soca folyó kristálytiszta vizén, körben gyönyörű gyönyörű hegyek, nincs más, csak mi és a természet.


A rafting túra ízelítő képei

Árak

 • elérhető Március 30-tól Szeptember 30-ig, minden nap
 • túráink reggel 9:00-kor vagy délután 13:30-kor indulnak
 • minimum 2 fő jelentkezése esetén indul a fél napos rafting túra
Foglald le Rafting túrád időpontját e-mailben vagy telefonon, a foglaláshoz kb. 20% előleg befizetése szükséges!
rafting előleg fizetés bankkártyával

Fél napos rafting túra árak
Kor Ár
Felnőttek 45 €
Diákok 40 €
15 éves korig 36 €

Az ár tartalmaz:

 • minden szükséges felszerelést a raftinghoz
 • profi túravezetést
 • transzfert Bovec és a Soca folyó között
 • folyóhasználati díjat
 • a rafting túra fényképeit ajándékba adjuk

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.