0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Trg Golobarskih zrtev 40. 5230 Bovec, Szlovénia
Hívj minket:
+36 20 20 55 118
Írj nekünk:
info@rafting-szlovenia.hu

Online előleg fizetés Túra összegző

Gyors infók

 • A rafting túra ajánlott: családoknak, baráti társaságoknak, pároknak, cégeknek, kezdő és tapasztalt raftosoknak egyaránt
 • Minimum életkor: 10 éves kor
 • Nehézség: bárki számára teljesíthető, átlagos fizikumot igénylő program
 • Folyó: közepes nehézségű, technikás vadvíz WW II-IV
 • Időtartam: Egész napos rafting túra utazással és a beöltözéssel, a vízen kb. 5 órát töltünk
 • Elérhető: Március 30-tól Szeptember 30-ig bármely napon, Július - Augusztus hónap kivételével, az alacsony vízállás miatt, (Július-Augusztus hónapban Fél napos rafting túrára van lehetőség)
 • Hossza: kb 25 km
FIGYELEMKérjük vedd figyelembe, hogy úszás tudás szükséges a programon való részvételhez valamint várandós nők nem vehetnek részt vadvízi programjainkon a biztonságuk érdekében.

Túráról

Egész napos rafting túra során a Soca teljes, rafttal evezhető szakaszát barangoljuk be. Rafting túránkat a vadregényes felső Socán kezdjük, mely kiváló hely első raftingos élményeid megszerzésére, kis hullámok, zúgók várnak rád csodálatos környezetben, a Soca talán legszebb szakaszán. Vadvizi túránk során fölénk magasodó mohás sziklafalakban, a folyó fölött átívelő kis függohídakban gyönyörködhetünk, a Socába érkezo kristálytiszta forrás vízét kóstolhatjuk, és egy teljesen más perspektívából, a raft hajónkból gyönyörködhetünk a környező hegyekben, növényekben és vízi madarakban.

A Koritnica és Soca folyó összefolyásától kicsivel több vízen folytatjuk a raftingot és megálló pontunk előtt még egy hosszú nagy-hullámos zúgó vár ránk!

Hagyunk mindenkinek egy kis időt, hogy feltöltse energiakészleteit (kis csoki, frissítő stb.) majd irány a Soca legakciódúsabb, izgalmas szakasza, ahol Senki nem marad szárazon!:) Igazi bovec rafting élményre számíthatsz! Közepes erősségű vadvíz, folyamatosan erősödő zúgók várnak ránk, a folyómeder hatalmas sziklái közt manőverezünk és ha benne vagytok még egy jó szörfhullámot is megpróbálunk meglovagolni!

Megállunk kisebb, nagyobb (csak a legbátrabbaknak!) sziklákról vízbe ugrálni, raft hajónkból csúszdát építünk, csúszdázni nem csak gyerekfejjel lehet;) és az utolsó zúgót úszva is kipróbálhatod, hogy testközelből megtapasztalhasd a víz erejét!

Bovec rafting, izgalmas, frissítő és gyönyörű!!!

Részletek

Találkozási pont és irodai teendők:

Rafting Szlovénia boveci irodájaBoveci irodánkba várunk Benneteket a rafting túra indulásának időpontjában, ahol a szükséges papírmunka elintézése után (anyagiak rendezése, felelősség vállalási nyilatkozat aláírása) összegyűjtjük az Egész napos rafting túra elmaradhatatlan felszereléseit (sisak, cipő, mentőmellény, neoprénruha).


Amit szükséges hogy hozzatok:

 • fürdőruha
 • törölköző
 • naptej - meleg nyári napokon
 • szemüvegeseknek / napszemüveghez szemüvegpánt javasolt


Utazás Bovec és a Soca folyó között

A rafting szlovénia szállítja a vendégeket a boveci iroda és a vadvizi programok helyszínei közöttA Soca Rider jeepjével és buszával utazunk rafting túránk beszálló helyéig, ami 5-10 perc autózást jelent. A folyóparton történő átöltözés és a biztonságtechnikai oktatás után pedig irány a Soca folyó! Hullámok, élvezetes zúgók, ugrálás, úszás, szörfözés, minden ami egy rafting túra idejébe beleférhet!

A kiszállóhelyen már vár ránk a kisbusz, ahol rögtön át tudunk öltözni száraz ruhába és egy rövid utazás után újra Bovecben vagyunk. Irodánkban szívesen ajánlunk Nektek kirándulóhelyeket, vagy más programokat ha még maradt energiátok, valamint szétnézhettek boltunkban, ahol Soca Rider pólók kaphatóak különféle színekben és méretekben.

Jelentkezés Egész napos rafting túránkra

Várjuk jelentkezésedet a weblapon keresztül, vagy emailben, telefonon.

Túráinkra a jelentkezésedet 20% előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melyet weblapunkon bankkártyával is lehet fizetni. A fennmaradó összeget a túra előtt boveci irodánkban tudod rendezni készpénzben.

Vélemények

Cégünk a legajánlottabb a boveci túraszervezők között

Hetekkel a Bovec rafting túránk előtt vettük fel a kapcsolatot telefonon a csapattal. Azonnal sikerült, annak ellenére, hogy ez este "munkaidőn" túl történt 7 főre kértünk rafting túrát. Extra transzfert kértünk, mivel bringatúrán voltunk és egy közeli kisvárosban volt a szállásunk. A válasz "természetesen megoldjuk" volt. Még egy-két egyeztetés és eljött a túra napja. Az sem okozott problémát, hogy a túra napjára egyel megnőtt a csapat létszáma. Egy két telefon és a megszokott "nem gond, megoldjuk" válasz. Pontosan érkeztek értünk a szállásunkra, rövid ismerkedés és villámgyors autózás után megérkeztünk a folyóhoz, ahol vártak minket a felszereléseink. Minden a megfelelő méretben, ahogy előre egyeztettünk. Beöltöztünk és kezdődött az oktatás. Nem túl hosszú, de hatékony. Kiokosodva indultunk neki a folyónak. Volt minden, kisebb nagyobb zúgók, sziklák, fürdés. Megálltunk egy helyen ahol csendesebb volt a víz, itt a srácok csúszdát kreáltak az egyik raftból. Késobb egy kb. 6 méteres szikláról ugráltunk a kristálytiszta vízbe. A visszaérkezésünk ugyanolyan gördülékeny volt. Gyors átöltözés és indulás. Minden szuper volt az első kapcsolatfelvételtől az utolsó pillanatig. A kedvesség, a rugalmasság, a szakértelem. Az egész hozzáállás. Szuper élmény volt. Köszönjük!!!

A bringások

Csak ajánlani tudom őket mindenkinek, mindennel meg voltunk elégedve, korrekt csapat. Csak így tovább Soca Rider! :)

Laci

Profi szervezés és látványos túraútvonal! Nagyon pontos és professzinális szervezés. A Bovec rafting túravezetőnk nagyon ügyelt a bizonságra, de hagyott mindenkit hibázni is.

Barna

Képek, videó

Árak

 • elérheto Március 30-tól Szeptember 30-ig minden nap KIVÉVE Július, Augusztus hónapokat az alacsony vízállás miatt (ekkor Fél napos rafting túránk érhető csak el)
 • az egész napos rafting túra reggel 9:00 vagy 10:00-kor indul
 • minimum 4 fő jelentkezése esetén indul az egész napos rafting túra
Foglald le Rafting túrád időpontját e-mailben vagy telefonon, a foglaláshoz 20% előleg befizetése szükséges!
rafting előleg fizetés bankkártyával

Egész napos rafting túra árak
Kor Ár
Felnőttek 80 €
Diákok 72 €
15 éves korig 64 €

Az ár tartalmaz:

 • minden szükséges felszerelést a raftinghoz
 • profi túravezetést
 • transzfert Bovec és a Soca folyó között
 • folyóhasználati díjat
 • a rafting túra fényképeit ajándékba adjuk

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.