0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Trg Golobarskih zrtev 40. 5230 Bovec, Szlovénia
Hívj minket:
+36 20 20 55 118
Írj nekünk:
info@rafting-szlovenia.hu

Online előleg fizetés Túra összegző

Gyors infók

Bovec rafting túrák családoknak. Várunk mindenkit 6-től 94 éves korig!

Legyen együtt a Család!

 • A rafting túra ajánlott: kisgyermekes családoknak
 • Minimum életkor: betöltött 6 éves kortól és minimum 105 cm testmagasság esetén
 • Nehézség: gyermekekhez szabott rafting túra, úszás tudás azonban feltétel
 • Folyó: a családi rafting túra könnyű vadvizen zajlik, WW I-II
 • Időtartam: a családi rafting túra utazással és a beöltözéssel fél napos program, a vízen 1,5 órát töltünk
 • Elérhető: Március 30-tól Szeptember 30-ig bármely napon, legkisebbekkel a melegebb nyári napokat javasoljuk( Június-Augusztus)
 • Hossza: kb 7 km
FIGYELEMKérjük vedd figyelembe, hogy úszás tudás szükséges a programon való részvételhez valamint várandós nők nem vehetnek részt vadvízi programjainkon a biztonságuk érdekében.

Túráról

Szeretettel várjuk a gyermekes családokat egy kis vadvizi kalandra. Családi rafting túránkat 6 éves kortól ajánljuk, a túra nehézségét a gyermekek életkorához igazítjuk. A legkisebbeket vízipisztollyal fegyverezzük fel!

Családi rafting túrához a folyószakasz megválasztásakor a következő szempontokat vesszük figyelembe:

 • Legyen biztonságos a gyermekeknek, ugyanakkor élvezetes egy felnőttnek is
 • Egyes zúgók előtt egy sajátos vezényszóval a gyerekeket mélyen a raft aljába, biztonságos helyre ültetjük. Természetesen ezt indulás előtt begyakoroljuk
 • A gyerekeknek is osztunk lapátot, ezen a túrán ők is aktív résztvevői a Bovec rafting kalandoknak, akár csak a felnőttek

Családi rafting Szlovéniában! Bovec rafting gyerekekkel!

A biztonságról

Szükséges életkor egy biztonságos családi rafting túrához

Vadvizi programjaink kapcsán első és legfontosabb dolog a Biztonság, különösen fontos ez gyermekek rafting túráztatása esetén. Családi rafting túránkkal kapcsolatos sok éves tapasztalatunk alapján húztuk meg a korhatárt a betöltött (!) 6 éves kornál. A gyermekeket hat éves kortól már leköti a vadvizi program, megértik, hogy a túravezetőre hallgatni kell és számíthatunk az együttműködésükre, ami nagyon fontos a biztonság szempontjából. Izgatottan várják a Bovec rafting túra időpontját és minden felszerelési tárgy kíváncsisággal tölti el Őket.

Természetesen mind a családi rafting túra időtartamát, mind a nehézségi fokát a gyermekekhez igazítjuk.

A túra biztonságos lebonyolításáról:

Családi rafting túránk feltétele, legalább 2 felnőtt részvétele a túrán, mely szintén a biztonságot szolgálja. Bovec rafting túránk előtt, már a Soca partján biztonságtechnikai és evezéstechnikai oktatásban részesül mindenki majd hajóba szállunk de a rafting, csak a vezényszavak begyakorlása után kezdődhet. A gyerekeknek tanítunk egy külön vezényszót is, mellyel a hajó legaljára ültethetjük Őket, így a zúgóban még biztonságosabb helyen tudhatjuk Őket.

A szükséges felszerelések, melyek a biztonságot szolgálják

Családi rafting túráinkhoz az alábbi felszereléseket biztosítjuk hogy a túra biztonságos és komfortos legyen:

 • Sisak- mely védi a fejet
 • Mentőmellény - védi a hátat és a gerincet, a víz felszínén tart
 • Neoprén ruha - 3 mm-es neoprén ruha mely véd a hideg víz ellen valamint megfelelő felhajtó ereje a víz felszínén tart
 • Neoprén cipő - véd a hideg víz ellen és védi a lábfejet

Minden felszerelésből megfelelő gyermek méreteket biztosítunk a Bovec rafting túrára. A biztos úszás tudás nem feltétele a Családi rafting túrának

Részletek

Találkozási pont és irodai teendők:

Rafting Szlovénia boveci irodájaBoveci irodánkba várunk Benneteket a túra indulásának időpontjában, ahol a szükséges papírmunka elintézése után (anyagiak rendezése, felelősség vállalási nyilatkozat aláírása) összegyűjtjük a felszereléseket Családi rafting túránkhoz (sisak, cipő, mentőmellény, neoprénruha). Fel vagyunk szerelkezve megfelelő gyermek méretekkel is!


Amit szükséges hogy hozzatok:

 • fürdőruha
 • törölköző
 • naptej - meleg nyári napokon
 • szemüvegeseknek / napszemüveghez szemüvegpánt javasolt


Utazás Bovec és a Soca folyó között

A rafting szlovénia szállítja a vendégeket a boveci iroda és a vadvizi programok helyszínei közöttA Rafting Szlovénia jeepjével és buszával utazunk a családi rafting beszálló helyéig, ami 5-10 perc autózást jelent. A folyóparton történő átöltözés és a biztonságtechnikai oktatás után pedig irány a Soca folyó! Hullámok, élvezetes zúgók, ugrálás, úszás, szörfözés, minden ami egy családi rafting túrába beleférhet!

A kiszállóhelyen már vár ránk a kisbusz, ahol rögtön át tudunk öltözni száraz ruhába és egy rövid utazás után újra Bovecben vagyunk. Irodánkban szívesen ajánlunk Nektek kirándulóhelyeket, vagy más programokat ha még maradt energiátok, valamint szétnézhettek boltunkban, ahol Soca Rider pólók kaphatóak különféle színekben és méretekben.

Jelentkezés Családi rafting túránkra

Várjuk jelentkezésedet a weblapon keresztül, vagy emailben, telefonon.

Túráinkra a jelentkezésedet 20% előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melyet weblapunkon bankkártyával is lehet fizetni. A fennmaradó összeget a túra előtt boveci irodánkban tudod rendezni készpénzben.

Vélemények

""Az első közös családi rafting kalandunk volt, amit a 6, a 10 és a 12 éves gyerekünk és még mi is nagyon élveztünk. Biztonságban éreztük magunkat, jó hangulat, vidámság volt. A Soca Rider jól összeszokott csapat, az első kapcsolatfelvételtől a túra végéig és még utána is végtelenül segítőkész, mindent megtettek, hogy a kalandunk jól sikerüljön, adalékként még a környékről is sokat meséltek, olyan dolgokat mondtak el, amelyek a könyvekben nem szerepelnek :)"

Eugénia

"Vidám családi programnak, remek szórakozásnak bizonyult a raftingozás az egész család számára. A túravezetők profik voltak, remekül kézben tartották a kalandot. A légkör családias volt, a kaland izgalmas, az élmény intenzív. Félni nem kellett egy percig sem, de izgulni bőven lehetett. Az úszás a Soca "friss" vizében hozzá tartozik a mókához."

Gábor

“Holnap is "laftingolunk" apa? (Bendegúz, 6 éves)Profi szervezésű, családias hangulatban teljesítettünk kettő raftingtúrát -először hat éves gyerkőcökkel, majd egy "férfiasabb" szakaszt- a Bovec-et ölelő Soca-n, ahol nem csak egy felejthetetlen sportélménnyel gazdagodtunk, hanem egy kulturális kiránduláson is részt vettünk, hála Petrának, Gyuszinak és a Soca Rider csapat többi tagjának, akik mindenben és mindenhol otthon vannak e gyönyörű környéken. Köszönjük!"

Balázs

Képek, videó

Árak

 • elérheto Március 30-tól Szeptember 30-ig minden nap, kisebb gyermekekkkel a meleg nyári napokat javasoljuk
 • Családi rafting túra reggel 9:00 vagy 13:30 indul
 • minimum 2 felnőtt és 1 gyermek jelentkezése esetén indul a Családi rafting túra
Foglald le Családi rafting túrád időpontját e-mailben vagy telefonon, a foglaláshoz 20% előleg befizetése szükséges!
családi rafting előleg fizetés bankkártyával

Családi rafting túra árak
Kor Ár
Felnőttek 45 €
Diákok 40 €
15 éves korig 36 €

Az ár tartalmaz:

 • minden szükséges felszerelést a raftinghoz
 • profi túravezetést
 • transzfert Bovec és a Soca folyó között
 • folyóhasználati díjat
 • a rafting túra fényképeit ajándékba adjuk

Család barát rafting Szlovéniában

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.