0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Industrijska cona 4a. 5230 Bovec, Szlovénia

Fizikai és mentális elvárások

Túráink lebonyolítása során elsődleges szempontunk, a részvevők maximális biztonsága. Az alábbi szabályokat követve növelni tudjuk kényelmedet, komfort érzetedet, maximalizálni a biztonságot és minimalizálni a kockázatot. Programjaink némi fizikai megterheléssel járnak és különböző időjárási körülménynek lehetünk kitéve, mint például napsütés, meleg, szél és eső. Néhány embernek, a túlsúly ténye, általános kondíció hiánya, szív, vagy egyéb súlyosabb betegség okozhatnak nehézséget, amelyek csökkentik a túra élvezeti értékét.

  • Minden vadvizi programunkon való részvétel feltétele az úszástudás
  • Kérjük tudasd velünk, ha van bármilyen olyan betegséged, mint asztma, epilepszia, cukorbetegség, szívprobléma, gerincprobléma (gerincsérv, csigolyaprobléma), súlyos allergia, véralvadás probléma, ha operáción estél át vagy sérülést szenvedtél az elmúlt 2 évben (csont törés, vállkiugrás stb) ha olyan gyógyszert szedsz, amire esetleg a túra ideje alatt is szükség lehet.
  • Alkoholos, vagy kábítószeres befolyásoltság alatt állók túráinkon nem vehetnek rész!
  • Kérünk, vedd figyelembe, hogy a Rafting Szlovénia nem visz várandós nőket, vakokat, süketeket és súlyos egészségügyi problémákkal, vagy sérüléssel rendelkezőket túráira a saját biztonságuk érdekében.
  • Minden résztvevőnek kötelező a védőfelszerelések, a sisak és az úszást segítő mellény szakszerű viselése a túra teljes időtartama alatt.
  • A túrán való részvétel feltétele, hogy beleférjél legnagyobb úszást segítő mellényünkbe - maximális mellkas méret: 112 cm
  • A túravezető bármikor megállíthatja a túrát, amennyiben olyan veszély merül fel, ami veszélyezteti a résztvevők biztonságát.

Foglalás és fizetés

Jelentkezésedet elfogadjuk e-mailben, telefonon (ebben az esetben írásos megerősítést kérünk), vagy weboldalainkon található foglalási rendszerünkön keresztül. A jelentkezésed után webshopunkban előre kalulált előleg befizetésével tudod helyedet biztosítani túráinkon. Az előleget átutalással vagy weboldalunkon működő Online fizető rendszerünkön keresztül tudod rendezni. Foglalásod csak akkor érvényes, amikor az előleg összege beérkezik számlánkra (átutalás esetén) vagy amikor webshopunkban a kártyás fizetés siekresen megtörtént.
Az előleg, a korlátozott létszám miatt nem visszatérítendő!
A túra árának többi részét készpénzben tudod rendezni irodánkban a túra megkezdése előtt. Irodánkban kártyás fizetésre nincs lehetőség. A fizetést csak euroban tudjuk elfogadni.

Foglalás lemondása

Kérjük minél gyorsabban értesíts minket, amennyiben foglalásodat le szeretnéd lemondását. Mivel mi elveszítjük a lehetőségét, hogy a lefoglalt helyekre más egyéni, vagy csoportos túrázókat szervezzünk, szigorúan ragaszkodunk a következő feltételekhez:

  • Ha mi mondunk le túrát: Rafting Szlovénia ritkán mond le túrát, de fenntartjuk a jogot a lemondásra, vagy új időpont egyeztetésére, veszélyes vízállás és egyéb rajtunk kívül álló ok miatt. Ha mi mondunk le túrát, visszatérítünk minden hozzánk befizetett összeget, de nem tudjunk visszatéríteni utazási, szállás és egyéb költségeket. (A Rafting Szlovénia túrái eső esetén, menetrend szerűen indulnak.)
  • Ha Te mondod le a túrát a teljes összegét visszatérítjük bármelyik olyan előlegnek, amelyet a túra időpontja előtt legalább 21 nappal törölsz. 21 napon belüli törlésnél az előleg nem visszatéríthető.

Ajándék utalvány

Ajándék utalvány igényelhető emailben vagy weblapunkon található formanyomtatványon keresztül. Sikeres fizetés esetén az utalványt/utalványokat 24 órán belül küldjük emailben, pdf formátumban.
Ajándék utalványaink felhasználhatóak a vásárlás évében Szeptember 30-ig, őszi vásárlás esetén (októbertől- december 31-ig) a következő év Szeptember 30-ig.
Az ajándékutalvány lejárati határidejének meghosszabbítására nincsen lehetőség, időn túl az utalványokat nem tudjuk elfogadni.
Az ajándékutalvány átruházható.

Adatvédelem

A www.rafting-szlovenia.hu oldal elérése és az oldalon való navigálás nem igényel regisztrációt, vagy egyéb adatbevitelt, túráinkra való jelentkezés esetén azonban meg kell adjál személyes adatokat
A személyes adatokkal, jelentkezéssel, fizetéssel kapcsolatos információk szigorúan titkosak. Ezeket az adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk át harmadik félnek. Fizető oldalunk a (https://www.socarider.com/reservation/hu/), cégünk, a Reka 2010 d.o.o. tulajdonában van.

Ezeket az általános szerződési feltételeket a Rafting Szlovénia frissítheti, vagy változtathatja időröl időre figyelmeztetés nélkül, és érvényességet nyernek a publikálás napjától, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizd rendszeresen.

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.