0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Trg Golobarskih zrtev 40. 5230 Bovec, Szlovénia

Fizikai és mentális elvárások

Túráink lebonyolítása során elsődleges szempontunk, a részvevők maximális biztonsága. Az alábbi szabályokat követve növelni tudjuk kényelmedet, komfort érzetedet, maximalizálni a biztonságot és minimalizálni a kockázatot. Programjaink némi fizikai megterheléssel járnak és különböző időjárási körülménynek lehetünk kitéve, mint például napsütés, meleg, szél és eső. Néhány embernek, a túlsúly ténye, általános kondíció hiánya, szív, vagy egyéb súlyosabb betegség okozhatnak nehézséget, amelyek csökkentik a túra élvezeti értékét.

  • Kérjük tudasd velünk, ha van bármilyen olyan betegséged, mint asztma, epilepszia, cukorbetegség…, ha olyan gyógyszert szedsz, amire esetleg a túra ideje alatt is szükség lehet.
  • Alkoholos, vagy kábítószeres befolyásoltság alatt állók túráinkon nem vehetnek rész!
  • Kérünk, vedd figyelembe, hogy a Rafting Szlovénia nem visz várandós nőket és súlyos egészségügyi problémákkal, vagy sérüléssel rendelkezőket túráira a saját biztonságuk érdekében.
  • Minden résztvevőnek kötelező a védőfelszerelések, a sisak és az úszást segítő mellény szakszerű viselése a túra teljes időtartama alatt.
  • A túrán való részvétel feltétele, hogy beleférjél legnagyobb úszást segítő mellényünkbe - maximális mellkas méret: 112 cm
  • A túravezető bármikor megállíthatja a túrát, amennyiben olyan veszély merül fel, ami veszélyezteti a résztvevők biztonságát.

Foglalás és fizetés

Jelentkezésedet elfogadjuk e-mailben, telefonon, vagy weboldalainkon található foglalási rendszerünkön keresztül. A jelentkezésed után 20% előleg befizetésével tudod helyedet biztosítani túráinkon. Az előleget átutalással vagy weboldalunkon működő Online fizető rendszerünkön keresztül tudod rendezni. Fenntartjuk a jogot a jelentkezésed törlésére, amennyiben az előleg összege nem érkezik meg számlánkra az esedékesség napjáig. Az előleg, a korlátozott létszám miatt nem visszatérítendő! A túra árának többi részét készpénzben tudod rendezni irodánkban a túra megkezdése előtt. Irodánkban kártyás fizetésre nincs lehetőség. A fizetést csak euroban tudjuk elfogadni.

Foglalás lemondása

Kérjük minél gyorsabban értesíts minket, amennyiben foglalásodat le szeretnéd lemondását. Mivel mi elveszítjük a lehetőségét, hogy a lefoglalt helyekre más egyéni, vagy csoportos túrázókat szervezzünk, szigorúan ragaszkodunk a következő feltételekhez:

  • Ha mi mondunk le túrát - Rafting Szlovénia ritkán mond le túrát, de fenntartjuk a jogot a lemondásra, vagy új időpont egyeztetésére, veszélyes vízállás és egyéb rajtunk kívül álló ok miatt. Ha mi mondunk le túrát, visszatérítünk minden hozzánk befizetett összeget, de nem tudjunk visszatéríteni utazási, és egyéb költségeket. (A Rafting Szlovénia túrái eső esetén, menetrend szerűen indulnak.)
  • Ha Te mondod le a túrát a teljes összegét visszatérítjük bármelyik olyan előlegnek, amelyet a túra időpontja előtt legalább 21 nappal törölsz. 21 napon belüli törlésnél az előleg nem visszatéríthető.

Ajándék utalvány

Ajándék utalvány igényelhető emailben, telefonon vagy weblapunkon található formanyomtatványon keresztül. Ajándék utalványaink felhasználhatóak a vásárlás évében október 31-ig, őszi vásárlás esetén (októbertől- december 31-ig) a következő év Október 31-ig.

Adatvédelem

A www.rafting-szlovenia.hu oldal elérése és az oldalon való navigálás nem igényel regisztrációt, vagy egyéb adatbevitelt, túráinkra való jelentkezés esetén azonban meg kell adjál személyes adatokat
A személyes adatokkal, jelentkezéssel, fizetéssel kapcsolatos információk szigorúan titkosak. Ezeket az adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk át harmadik félnek. Fizető oldalunk a (https://www.socarider.com/reservation/hu/), cégünk, a Reka 2010 d.o.o. tulajdonában van.

Ezeket az általános szerződési feltételeket a Rafting Szlovénia frissítheti, vagy változtathatja időröl időre figyelmeztetés nélkül, és érvényességet nyernek a publikálás napjától, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizd rendszeresen.

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.