0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Industrijska cona 4a. 5230 Bovec, Szlovénia
Ajánlott rafting túra

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy a Soca Rider (Rafting Szlovénia) 2016-ban is TripAdvisor kiválósági tanusítványt kapott!

Legfőbb célunk vendégeink maximális elégedettsége valamint, hogy teljes biztonságban érezzék magukat vadvizi túráinkon. A tanusítvány olyan igazolás számunkra, ami állandó lendületet tart az egész Rafting Szlovénia (Soca Rider) csapatban. Örömmel olvastuk a sok pozitív véleményezést túráinkról.( rafting túra, vadvizi evezés, kajak iskola és kanyoning túra.) A véleményezéseket vendégeink küldték a túrák után, elmondva, hogy hogyan érezték magukat, hogy mennyi érdekességet tudtak meg a környékről, és mennyit tanultak kajak iskolánkban.

Amennyire tudtuk, próbáltuk megköszönni ésmegválaszolni ezeket a véleményezéseket. A TripAdvisor egyre népszerűbb az utazók körében, hogy pontosabb képet kaphassanak, hová érdemes menni a nyaralásuk alatt. Ami számunkra a legfontosabb, hogy lássuk, mi is tetszett valójában vendégeinknek, mi az, amit egyes csoportok gondolnak a túráról, képet adva másoknak, milyen is lehet a Rafting Szlovénia túrája, és képet adva nekünk, hol is tudunk még javítani túráinkon.

Folytatjuk munkánkat ezen az úton, remélve hogy jövőre is megoszthatunk veletek a jó hírt ugyanezzel a címmel. Üdvözlettel a Soca Rider- Rafting Szlovénia csapata!

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.