0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Industrijska cona 4a. 5230 Bovec, Szlovénia
Rafting Bovecben 2020

Végre, május 4-én megnyitották a Soca folyót, így hivatalosan megkezdődött a 2020 vadvizi szezon Bovecben. Hogy világosan lássatok, mi is történik Szovéniában és a Soca völgyében, itt egy rövid helyzetjelentés.

A március végén meghozott szigorú megszorító intézkedésekkel sikerült visszafogni a vírus terjedését az országban. A Soca völgyében Bovechez és Kobaridhoz tartozó területek ezidáig teljesen vírusmentesek.
A pandémia lefojtása miatt végre lazítani kezdtek az inézkedéseken Szlovéniában. Másfél hónap után, szigorú feltételekkel, de megnyithattak a nem létfontosságú cikkeket áruló boltok, étterem és kávéház teraszok, fodrászatok.
Több olasz határátkelő helyet fognak megnyitni a hét második felében, köztük a Predel hágót is. Bár egyenlőre még túrisztikai tevékenységet senki sem végezhet az országban, május 12-től a 30 szoba alatti szállások már megnyithatnak.

A kialakult helyzet miatt két fontos változtatást hoztunk:

  • Előszezoni árak lesznek érvényben a teljes szezonban 2020-ban,
  • A 2020-ban felhasználható ajándék utalványok 2021-ben is felhasználhatóak lesznek.

Reméljük, hamarosan újra nyitnak a határok és lemoshatjuk a port a hajókról. Mi itt vagyunk Bovecben, startra készen és várni fogunk Benneteket!

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.