0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Industrijska cona 4a. 5230 Bovec, Szlovénia
Rafting túra ajándék képek

A rafting és kajak túráinkról készült fényképeket ajándékba adjuk.

Rafting túráink és kajak túráink alatt túravezetőink fényképeket készítenek, ügyelve arra, hogy minden résztvevőről készüljön fénykép. Ezeket a képeket a túra után ajándékba elküldjük Nektek.

Kiválló minőségű, kompakt, vízálló Olympus fényképező gépeket használunk, amelyek szép képeket készítenek borúsabb időben is.

Akárhogy is, az ajándékba kapott képek nem professzionális, plakát minőségű fényképek, és nem készül kép a túra minden momentumáról, minden zúgóról. Túravezetőink első sorban a túra professzionális lebonyolításáért vannak veletek, a Ti biztonságotokra és az élményeitekre figyelnek. A túrán készült képekkel kedveskedni szeretnénk Nektek, hogy magatokkal vihessetek egy kis emléket a rafting, kajak túra végeztével.

Kanyoning túráink során túravezetőink fokozottabban kell figyeljék minden mozdulatotokat a kanyonban az esetleges balesetek elkerülése végett, így a túrán általunk nem készülnek fényképek.

Saját fényképező használata

Saját, vízálló fényképeződet elhozhatod bármely túránkra hogy fotózhass. Annyit kérünk csak, hogy mindig túravezetőnk kérése/utasítása legyen az első, evezés közben kérünk, hogy a túravezető vezényszavait tartsd be a biztonság érdekében.

Pár tanács saját fényképező-kamera használata esetén:

  • kizárólag VÍZÁLLÓ fényképezőt/kamerát használj
  • fényképezőn legyen rögzítő pánt, amivel mellényedhez rögzítheted, hogy kezeid szabadon legyenek
  • kanyoning túrához úszó szelfibotra rögzített kamerát javaslunk
  • kanyoning túra során sisakodat NEM veheted le, így sisakra rögzített kamerák nem előnyösek
  • néhány sisakunk GoPro mounttal rendelkezik, melyre kamerádat tudod rögzíteni

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.