0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Industrijska cona 4a. 5230 Bovec, Szlovénia
Rafting Bovecben 2020

Végre, május 4-én megnyitották a Soca folyót, így hivatalosan megkezdődött a 2020 vadvizi szezon Bovecben. Hogy világosan lássatok, mi is történik Szovéniában és a Soca völgyében, itt egy rövid helyzetjelentés.

Maranon vadvizi kajak expedíció, Peru

A 2019 rafting szezon végén, Októberben, elutaztunk a világ másik végére, hogy új folyókat fedezzünk fel. A kajak túra elsődleges célja az volt, hogy a Maranon folyón 300 km-t evezzünk. Ez az Andok leghosszabb folyója, az Amazonas fő forrás folyama. 22 gátat terveznek építeni a Maranonra, hogy energia fedezete legyen a világ legnagyobb aranybányájának Cajamarca mellett, és hogy energiát adhassanak el a környező országoknak. Csak idő kérdése, hogy hatalmas völgyzáró gátakkal tegyék tönkre ezt a gyönyörű folyót.

Vadvizi kajakozás Portugáliában

Galíciában és Észak-Portugáliában kezdtük meg a 2018-as vadvízi szezont. Február közepén indultunk, mert a február a vadvizi kajakos szezon azon a környéken. A téli esőzések megtöltik a folyókat, és rengeteg nagy esésű folyót lehet evezni a környéken. 2018 tele azonban meglehetősen száraz volt, így ott tartózkodásunk alatt sok meder teljesen száraz volt.

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.