0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Industrijska cona 4a. 5230 Bovec, Szlovénia
Hívj minket:
+36 20 20 55 118
Írj nekünk:
info@rafting-szlovenia.hu

A Soca folyó minden évben november 1-től márc.15 ig „téli álmot alszik” ilyenkor nem szervezünk túrákat :) A Rafting Szlovénia 2016ban március 26-án nyitja boveci irodáját így ettől a naptól, október 31-ig minden nap várjuk szeretettel a raftingozni, kanyoningozni és vadvízi kajakozni vágyókat. Összesítettük Nektek, melyik hónapban milyen időjárásra számíthattok, és mikor milyen programokat ajánlunk.

Április

Általában még nem indul meg a hóolvadás, így nincsenek nagy vizek, kezdő, középhaladó kajakiskolához kiváló a vízállás, nincsen tömeg a folyón és gyönyörű a Soca színe! Egész napos, fél napos rafting túráinkhoz szintén jó időpont, bár a nagyon fázósaknak, és gyermekeknek még hűvös van! Családi rafting és Kanyoning programunkat még nem ajánljuk!

Május

Többnyire a hóolvadás megindulásának kezdete, így a nagy vízes rafting túrák időpontja is egyben! Kajak iskolához, kajak tanfolyamhoz még mindig lehet ideális folyószakaszt találni. Családi rafting programunkat a legkisebbeknek csak akkor javasoljuk ha tartósan jó idő van májusban de nekik a júni.-júli.-aug. a legideálisabb időszak! Kanyoning programunkat csak a hidegtűrőbb embereknek javasoljuk.

Június

Megkezdődik a nyár, de a Soca völgyben ez még mindig csak előszezon, ha nem szereted a tömeget, gyere júniusban! Kiváló időpont baráti társaságoknak, kisebb csapatoknak egy élménydús hétvégét raftingozással és kanyoningozással tölteni! Javasoljuk Egésznapos rafting túránkat, ilyenkor a felső szakaszon is nagyon jó víz van. Családi rafting, kajak iskola és kanyoning programjainkra is mindenkit várunk szeretettel!

Július - Augusztus

Bovecben ez a főszezon. Szállásra és vadvízi programokra érdemes előre foglalni időpontot. Nagy forróságra lehet számítani, a Soca eléri maximális hőfokát, de még mindig frissít. A Soca vízállása augusztus végére eléggé lecsökken, hacsak nem jön pár nap esővel. Ilyenkor ugyan nicsenek nagy, felfröccsenő hullámok, de nagy esések alakulnak ki, a sok sziklától pedig technikássá válik a folyó. Rafting túránk során, szörfözésre és egyéb játékokra sokkal több lehetőséget ad ilyenkor a Soca! Családi rafting és kanyoning programunkat erre az időszakra ajánljuk a legjobban! Kajak iskolára és kajak túrára is kitűnő időpont.

Szeptember

Már lement a főszezon, még mindig nagyon jó idő van, viszont ilyenkor már jöhet pár nagyobb eső, ami emel egy kicsit a folyó vízállásán, így újra jöhet a nagyvízes rafting. Családi rafting, kajak iskola és kanyoning programunkra is ideális időszak!

Október

Szerintünk ilyenkor a legszebb a Soca völgy, a fák elkezdenek színesedni, a folyó smaragdzöld színét mégjobban kiemelve. Ez már az utószezon. Raftingra és kajakiskolára ideális időszak, kanyoning és családi rafting programjainkhoz már hűvös van, ezért csak a legmerészebbeknek ajánljuk!

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.