0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Industrijska cona 4a. 5230 Bovec, Szlovénia

Üdvözlünk A Rafting Szlovénia Weboldalán

A Rafting Szlovénia.hu a SOCA RIDER weboldala, amely idén 10 éves családi vállalkozás Bovecben, elkötelezett, profi és barátságos, válogatott, állandó túravezetői csapattal.
Nézz körül weboldalunkon, számtalan vadvízi programmal és programcsomaggal várunk Bovecbe, a Soca volyó völgyébe. Ha bármiben tudunk segíteni, kérlek lépj velünk kapcsolatba a info@rafting-szlovenia.hu e-mail címen, vagy a 00386 41 596 104 telefonszámon. Aktív kikapcsolódás, vadvízi élményekkel a Rafting Szlovénia csapatával!

Rafting Szlovénia

<b>Szakértelem, biztonság</b>

Szakértelem, biztonság

A biztonságos és élvezetes rafting túra lebonyolítása az elsődleges szempontunk.

<b>Vendég központúság</b>

Vendég központúság

Személyre szabott Rafting Szlovénia élmény. A mosoly garantált! Gyerekeken is tesztelve!

<b>Kaland</b>

Kaland

A vadvizi evezés, rafting túra alkalmával mindenki megtalálhatja a számításait.

<b>A legajánlottabbak között</b>

A legajánlottabbak között

5 éve folyamatosan TripAdvisor Kiválósági Tanusítvány győztesek vagyunk

Legnépszerűbb vadvizi programjaink

Fél napos rafting

A fél napos rafting túra a legközkedveltebb túránk.

Vadvizi kajak túra

A vadvizi kajakozás a világ legjobb sportja! Próbáld ki Te is!

Kanyoning túra

Vadvizi kihívások a Susec kanyon természetes vidámparkjában.

Rafting hétvége

A rafting hétvége a legkedveltebb tavaszi program csomagunk.

Egész napos rafting

A Soca folyó teljes, rafttal evezhető szakaszát barangoljuk be.

Családi rafting

Vadvizi kalandok családoknak! Gyerekeken tesztelve!

Csapatépítés

A rafting igazi csapat sport. együtt dolgozva tudjuk leküzdeni az akadályokat.

Kezdő raftingos vagy, és egy picit tartasz a vadvízi túrától? Ne tedd! A rafting, vadvízi evezést jelent és nem borulást, vagy úszást! Félnapos rafting túráinkat és Egésznapos rafting túráinkat egyaránt úgy alakítjuk, hogy első raftingosainknak is legyen idejük megbarátkozni a sok újdonsággal. Mielőtt még vízre szállunk, ejtünk pár szót a felszerelésről és a biztonságról, majd túravezetőnk egy jó raft csapatot kovácsol belőlünk, hogy aztán minden akadályt zökkenőmentesen vegyünk. Az elején csordogálunk, nézelődünk, majd jöhetnek a kisebb zúgók, de persze, azt nem felejtjük el miért is jöttetek! Így ami soha nem maradhat ki, az igazi rafting!

 

Hívj minket

00 36 20 20 55 118
00 386 41 596 104

Írj nekük

info@rafting-szlovenia.hu
info@socarider.com

Nyitvatartás

Márc 28-tól szept 30-ig,
Minden nap!

Látogass el hozzánk

Industrijska cona 4a,
5230 Bovec, Szlovénia

Foglalás menete

Vadvizi túráinkat korlátozott létszámmal tudjuk csak indítani, ezért érdemes időben helyet foglalni a túrákra.

1.

Időpont egyeztetés

Válassz vadvizi programjaink közül és egyeztesd le túrád időpontját Petrával.
2.

Előleg fizetés

Előleg fizetés szükséges az időpont lefoglalásához. Van lehetőség biztonságos webes fizetőrendszerünkön keresztül kártyás fizetésre (Master, Visa, Maestro) vagy Választhatsz banki átutalást is.
3.

Nyaralásod legjobb pillanatai

Add át magad a vadvizi evezés és a Soca folyó nyújtotta kalandoknak, egy gyors administració és az anyagiak rendezése után.
4.

Fényképek fogadása

Töltsd le vadvizi túrád képeit, melyeket a ajándékként küldünk.
5.

Véleményezés

Mondd el mindenkinek, hogy érezted magad Velünk! Örömmel fogadjuk véleményezésedet a TripAdvisor, vagy Google oldalain.

Véleményezések

Vendégeink véleménye a TripAdvisor oldalról.

Bakancslistás ez a hely, bárkinek szívesen ajánlom! Megbízható, profikkal ellátott csapattal túrázhattunk, rafftingolhattunk. Egyetlen egy percre sem kellett félnem. Ha visszajövünk Szlovéniába csak velük fogunk túrázni ismét. Hibátlan felszerelés állt rendelkezésünkre. Köszönjük az élmény!
Réka
Rafting hétvége
A Rafting-Kanyoning kombót nászajándékba kaptuk. Szombat rafting - napsütés, 30 fok, vasárnap kanyoning - végig eső, 25 fok. Kanyoning alkalmával kicsit visszavetette a társaság lelkesedését az eső, ennek ellenére egyáltalán nem volt zavaró. A szervezés máskülönben jó volt, gyors felkészítés után indultak is a kalandok. Mindenkinek javaslom, hogy nyugodtan bízza rá magát a vezetőkre. A látvány pedig mindenek feletti.
Márton
Rafting túra, kanyoning
A saját anyanyelvünkön történő fogadtatás és túravezetés mindent felülmúlt. A poénok, a félelem-elterelő szurkálódások és megjegyzések pedig fenomenálisak. Minden perce megtervezett, élvezhető és fantasztikus! Maradjatok ilyenek és szervezzetek sok-sok ilyen hangulatú túrát! Mi visszatérünk, mert messze felülmúlta az elvárásainkat (mérnököknek nagyon nehéz megfelelni :-) )
Pisztráng Csapat
Rafting túra
Köszönjük, hogy kíváló lehetőséget biztosítottatok arra, hogy egy marandandó élményt nyújtsunk gyermekeinknek. A szakszerű túravezetésnek köszönhetően abszolút biztonságban éreztük magunkat úgy, hogy egy igazi extrém sportot próbálhattunk ki. Nyugodt szívvel ajànljatom minden családnak amellett, hogy fantasztikus élmény a természet tiszteletére, együttműködésre és az egymásrautaltságra is felhívja a figyelmet. A családi élmények albumában az első oldalon szerepel!
Orsi
Családi rafting túra

Ismerkedj meg a Rafting Szlovénia csapatával

Évek alatt egy nagyon stram csapat állt össze. Egy világlátott, motivált, profi túravezetői csapat, ahol mindenki arra törekszik, hogy tudását a világ más tájain is csiszolja. Emberileg és szakmailag is eredményes csapat, örülünk, hogy a része lehetünk.

Császár Gyula - túravezető

Kisgyermek korom óta a víhez kötődöm. Kenusként kezdtem, később sokat kajakoztam tengeren, és vadvizen. A vadvizi túra vezetést 20 éve kezdtem, először csak hétvégéken Szlovákiában és Ausztriában, majd Szlovéniában. Most már 12 éve kizárólag vadvizi evezéssel foglalkozom. Kajakosként 2 évet dolgoztam Chilében, eveztem Argentínában, Peruban, számos európai országban. Szabad időmben is a folyón és a hegyekben szeretek lenni, örülök, hogy lehetek olyan szerencsés, hogy itt Bovecben, a Soca folyó mellett lakhatok. Vendégeinknek a túráimon is ezt csodát szeretném bemutatni.

Vasadi Petra - kapcsolattartó

Szüleimnek köszönhetően elég korán hajóba "kerültem", eleinte síkvízen, hazai folyókon, tavakon eveztem majd vadvízen, Ausztriában. Később jött a tengerikajak, hatalmas víztömeg nagy távolságok, lakatlan szigetek és ezek minden szépsége és veszélye. Gyuszival Dél-Amerikába mentünk fél évre, ott láthattam a vadvízek legjavát, és hogy milyen közel élni a természethez, majd innen már nem volt megállás. Bovecbe, Szlovéniába költöztünk és jelenleg is itt élünk. Gyógyszerészként végeztem, és azt gondoltam gyógyszerekkel fogok gyógyítani de itt találtam valamit ami sokkal jobban gyógyít, ezt szeretném megmutatni Nektek!! Az evezés mellett amikor csak tehetem biciklinyeregbe pattanok és bebarangolom a környéket vagy bakancsot húzok és irány a Júliai Alpok. Ez az én igazi világom!

Bimbó László - túravezető

Laci barátságos, elhivatott és segítőkész rafting és vadvízi kajak túravezetője a Rafting Szlovéniának. Örülünk, hogy csapatunkban tudhatjuk! Mindig figyel, hol tud segíteni. Dolgozott már vadvízen korábban Ausztriában, Szlovéniában és Indiában is. Másik szenvedélye a biciklizés, több országot bejárt biciklivel a világ minden táján. Mindig figyel arra, hogy a Rafting Szlovénia vendégeként jól érezd magad Bovecben és a sok élmény miatt visszavágyódj ide, a Soca folyó völgyébe.

Matlag József - túravezető

Jofó szeret vízen lenni és túrát vezetni. Nagy lelkesedéssel viszi a Rafting Szlovénia kanyoning és rafting túráit,ahol humorával, kreatív feladatokkal, jó hangulatot teremt Síkvízi kajakosként kezdte gyerek korában, vadvízi raftos tapasztalatait pedig Szlovéniában, Indiában és Argentínában szerezte. Jofó a kanyoning guru nálunk, folyamatosan továbbképzi magát. Túrái során arra törekszik, hogy Te mint a Rafting Szlovénia vendége, egy biztonságos, kalanddús élményben legyen részed és újra el akarj hozzánk látogatni.