0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Trg Golobarskih zrtev 40. 5230 Bovec, Szlovénia
Hívj minket:
+36 20 20 55 118
Írj nekünk:
info@rafting-szlovenia.hu

Online előleg fizetés Túra összegző

Gyors infók

 • Canyoning túra ajánlott: családoknak, baráti társaságoknak, pároknak, cégeknek, adrenalin függőknek
 • Minimum életkor: 10 éves kor és minimum 150 cm testmagasság
 • Nehézség: közepes nehézségű kanyon kissebb-nagyobb ugrások és csúszdák, kisebb köteles ereszkedések
 • Időtartam: Fél napos program utazással és a beöltözéssel, a kanyonban 1,5-2 órát töltünk
 • Elérhető: Március 30-tól Szeptember 30-ig, minden nap
 • NEM ajánljuk!: boka és térd sérülteknek, gerinc és csigolya problémásoknak valamint túlsúlyos embereknek
FIGYELEMKérjük vedd figyelembe, hogy úszás tudás szükséges a programon való részvételhez valamint várandós nők nem vehetnek részt vadvízi programjainkon a biztonságuk érdekében.

Túráról

Kanyoning túránk helyszíne a Bovechez közel található Susec kanyon, mely a Soca völgy természetes aquaparkja. Egy igazán adrenalin-dús kirándulásra készülj, ahová nem viszünk hajót, csak sétálunk lefelé egy nagy esésű szurdokban. Ha szereted a víz közelségét,a csúszdázást és vízbe ugrálást nagy csobbanások kíséretében, akkor jó helyen jársz! Csúszda az lesz bőven! A Susec kanyon víz csiszolta természetes csúszdáin csúszunk, hol lábbal hol fejjel előre. Néhol ugrunk, közben pedig túráznuk.

Fél óra sétával és néhány pihenővel felfelé, majd egy pici sétával lefelé érjük el kanyoning túránk beszálló pontját. Itt egy részletes biztonsági beszédben elmondjuk, hogyan kell a csúszós köveken mozogni, hogyan kell ugrani és csúszni a víz formálta természetes csúszdákon. Kanyoning túránk során folyamatosan ellenőrizzük és javítjuk a mozgásotokat a biztonságotok érdekében. Egy kis vízhozamú, tiszta patak medrét követjük. Az első csúszások, ugrások magassága kicsi, így a bátortalanabbaknak is van lehetőségük ráérezni a kanyoning ízére, az ugrások-csúszások technikájára. Nem kell attól tartanod, hogy rögtön ember feletti bátorsággal kell a mélybe vetni magadat! A kanyon vége felé pedig pár nagyobb vízesés is vár ránk, melyek közül párat kötél technikával ereszkedünk. Próbáld ki magad természetes csúszdaparkunkban!

Részletek

A túra menete

Rafting Szlovénia boveci irodájaBoveci irodánkba várunk Titeket, ahol a szükséges papírmunka elintézése után (anyagiak rendezése, felelősség vállalási nyilatkozat aláírása) összegyűjtjük a felszereléseket Kanyoning túránkhoz (sisak, cipő, neoprénruha).


Amit szükséges hogy hozzatok:

 • fürdőruha
 • törölköző
 • naptej - meleg nyári napokon
 • szemüvegeseknek / napszemüveghez szemüvegpánt javasolt


Utazás Bovec és a Soca folyó között

A rafting szlovénia szállítja a vendégeket a boveci iroda és a vadvizi programok helyszínei közöttA Soca Rider kisbusszal utazunk a Susec kanyonhoz, ami 5-10 perc autózást jelent. A parkolóban történő átöltözés után egy 30-40 perces hegymenet gyalógtúra vár ránk a kanyon bejáratához. A biztonságtechnikai, baleset védelmi oktatás után pedig irány a kanyon.

A parkolóba érünk vissza, ahol rögtön át tudtok öltözni száraz ruhába és egy rövid utazás után újra Bovecben vagyunk. Irodánkban szívesen ajánlunk Nektek kirándulóhelyeket, vagy más programokat ha még maradt energia, valamint szétnézhettek boltunkban, ahol Soca Rider pólók kaphatóak különféle színekben és méretekben, természetesen gyerek mérettel is fel vagyunk szerelkezve.


Jelentkezés Kanyoning túránkra

Várjuk jelentkezésedet a weblapon keresztül, vagy emailben, telefonon.

Túráinkra a jelentkezésedet 20% előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melyet weblapunkon bankkártyával is lehet fizetni. A fennmaradó összeget a túra előtt boveci irodánkban tudod rendezni készpénzben.

Vélemények

Tökéletes választás volt a Soca Rider rafting és canyoning túra. Az időpont és a program egyeztetése során végtelen türelmet és segítőkészséget tapasztaltam. Bármilyen kérdésre választ kaptunk, rövid időn belül. Mindkét túra örök élmény marad. Profi csapat és lebonyolítás. Kezdőként is folyamatosan biztonságban éreztem magam a legnagyobb kalandok közepette is, köszönhetően a túravezetők felkészültségének és magabiztosságának. Csak ajánlani tudom! Ezt mindenkinek ki kell próbálnia! Köszönjük az élményt a Soca Rider csapatának!

Andrea

Több családdal, különböző korú gyerekekkel mentünk. Mindenki prímán érezte magát a rafting és a kanyoning programokon egyaránt. Bár nem volt túl sok víz, sikerült megfelelő szakaszt találni a raftingra, a kanyoning pedig mindannyiunk legjobb nyári élménye lett! Kiváló program ajánlást kaptunk másnapra is. Köszönjük!

Gábor

Fantasztikus 2 nap, felejthetetlen élményekkel! A rafting, izgalmasra sikerült. A kanyoning nagyon menő, nem gondoltam volna, hogy ilyen ugrásokat, csúszásokat megcsinálunk. Gyula és Petra, köszönjük a kiváló programokat, a profi bonyolítást és a jó kedvet!

Gergő

Képek, videó

Kanyoning videó

Kanyoning Bovec ízelítő video Miről is szól a kanyoning? Egy meredek patak mederben lefelé haladva, vízeséseken csúszdázunk, kristálytiszta medencékbe ugrálunk, gyaloglunk, néha úszunk, kicsit mászunk is, és néhány vízesésben kötéllel ereszkedünk. A természetes aquapark.


Képek a Susec kanyonból

Árak

 • elérhető Március 30-tól Szeptember 30-ig, minden nap
 • kanyoning túráink reggel 9:00-kor vagy délután 13:30-kor indulnak
 • minimum 2 fő jelentkezése esetén indul a Kanyoning túra
Foglald le Kanyoning túrád időpontját e-mailben vagy telefonon, a foglaláshoz 20% előleg befizetése szükséges!
kanyoning előleg fizetés bankkártyával


Kanyoning túra árak
Kor Ár
Felnőttek 50 €
Gyerekek, diákok 45 €

Az ár tartalmaz:

 • minden szükséges felszerelést a kanyoninghoz
 • profi túravezetést
 • transzfert Bovec és a susec kanyon között
 • folyóhasználati díjat

Foglald le a helyedet még ma!

Limitált férőhelyek miatt javasoljuk, hogy foglalj előre.