0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Trg Golobarskih zrtev 40. 5230 Bovec, Szlovénia

Online előleg fizetés Túra összegző

Gyors infók

 • Fratarica kanyoning túra ajánlott: sportos fiúknak, lányoknak, nőknek, férfiaknak, akiknek NINCSEN magasság-mélység problémája és részt vettek már korábban kanyoning túrán
 • Minimum életkor: 15 éves kor
 • Létszám: 2-6 fő
 • Nehézség: extrém kanyon, ugrások, csúszdák, köteles ereszkedések, legnagyobb köteles ereszkedés 50 m
 • Időtartam: 4 óra a kanyonban (a résztvevők számától függ) plusz utazás
 • Elérhető: Május 1től Október 31-ig minden nap
 • NEM ajánljuk!: várandósoknak, úszni nem tudóknak, boka és térd sérülteknek, gerinc és csigolya problémásoknak, tériszonyosoknak, valamint túlsúlyos embereknek
FIGYELEMKérjük vedd figyelembe, hogy úszás tudás szükséges a programon való részvételhez valamint várandós nők nem vehetnek részt vadvízi programjainkon a biztonságuk érdekében.

Túráról

Egy igazán adrenalindús canyoning túrára vágysz egy páratlan szépségű szurdokban? Nincs gondod a magassággal és voltál már kanyoningozni?

Fedezz fel egy olyan kanyont ahol magas ereszkedések, nagy ugrások, csúszdák várnak rád, a kötéltechnika elengedhetetlen. Kanyoning túra a Fratarica kanyonban!

Fratarica kanyon a Triglav Nemzeti Parkban található Log pod Mangartom hangulatos kis szlovén falu közelében. A kristálytiszta smaragdzöld Fratarica patak csodálatos csúszdákat, vízeséseket simított a mészkőbe. És hogy mi vár rád? 50 m magas ereszkedés a Parabola vízesésen, csúszda a Planica vízesésen, mely az egyik leghosszabb csúszda vagy a Katedral vízesés, melyhez egy speciális kötélhidat építünk ki. Ez a kanyon mind fizikumban, mind bátorságban többet igényel mint a Susec kanyon, mind a csúszdák, mind az ugrások magyobbak, pontos ugrások szükségesek és a kötéltechnika használata elengedhetetlen. A kanyoning túrán való részvételhez elengedhetetlen az úszás tudás, és szükséges a kanyoning technikák alap szintű ismerete, mint pl. ugrás, csúszás, ereszkedés.

Ha szeretnél megélni valamit ami NAGYON kanyoning, akkor a Fratarica kanyon Téged vár!

Részletek

A túra menete

Rafting Szlovénia boveci irodájaBoveci irodánkba várunk Titeket, ahol a szükséges papírmunka elintézése után (anyagiak rendezése, felelősség vállalási nyilatkozat aláírása) összegyűjtjük a felszereléseket Kanyoning túránkhoz (sisak, cipő, neoprénruha, beülő, karabínerek).


Amit szükséges hogy hozzatok:

 • fürdőruha
 • törölköző


Utazás Bovec és a Fratarica kanyon között

A Rafting Szlovénia szállítja a vendégeket a boveci iroda és a vadvizi programok helyszínei között15 percet utazunk a Fratarica kanyon parkolójáig a Soca Rider kisbusszal, majd a parkolóban átöltözünk és egy 30-40 perces hegymenettel jutunk fel a kanyoning kezdő pontjához ahol a biztonságtechnikai oktatás után kezdődhet a KANYONING!
A Soca Rider kisbusz várni fog ránk a Fratarica kanyon parkolójában, ahol rögtön átöltözhetünk, és egy rövid utazás után ismét Bovecbe, a Soca Rider irodához érünk.
Irodánkban szívesen segítünk, merre induljatok eldugott vízesések, meseszép kanyonok felfedezésére, valamint nézz körül kis boltunkban, ahol Soca Rider pólókat (gyerek méretben is), kézi készítésű színes Stack sapkákat és ékszereket árusítunk.


Jelentkezés Fratarica Kanyoning túránkra

Várjuk jelentkezésedet a weblapon keresztül, vagy emailben, telefonon.

Túráinkra a jelentkezésedet 20% előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melyet weblapunkon bankkártyával is lehet fizetni. A fennmaradó összeget a túra előtt boveci irodánkban tudod rendezni készpénzben.

Vélemények

Baráti társasággal, és tizenéves gyerekekkel vettünk részt a raftingon és a canyoningon. Fantasztikusan olajozott volt a szervezés, profi és segítőkész túravezetőkkel. A minket körülvevő táj pedig lélegzetelállító volt!!! Mindenképp visszemegyünk még ide!

Bea

Zseniálisan szuper csapat, kiváló vezetőkkel, sok-sok izgalommal, de 100%-os biztonságban! Csak ajánlani tudjuk a Soca Rider csapatát egy adventure nyaralásra!

Mari

Biztonságos családi élmény! Gyönyörű környezet, remek szervezés, professzinális túravezető csapat, maximális odafigyelés! Ajánlom mindenkinek!

Éva

Képek, videó

Kanyoning videó

Extrém kanyoning a Fratarica kanyonban Figyelj, hogy ne remegjen a lábad! Extrém kanyoning a Triglav Nemzeti Parkban Lélegzet elállító környezetben, a Nemzeti Park szívében lévő Fratarica kanyonba ereszkedünk bele. Legnagyobb vízeséseink a Parabola (47 méter) és a Katedrál (20 méter) Egy meredek patak mederben lefelé haladva, vízeséseken csúszdázunk, kristálytiszta medencékbe ugrálunk, gyaloglunk, néha úszunk, kicsit mászunk is, és néhány vízesésben kötéllel ereszkedünk. Extrém kanyoning a Fratarica kanyonban.

Árak

 • elérhető Március 30-tól Szeptember 30-ig, minden nap
 • kanyoning túráink reggel 9:00-kor vagy délután 13:30-kor indulnak
 • minimum 2 fő jelentkezése esetén indul a Kanyoning túra
Foglald le Kanyoning túrád időpontját e-mailben vagy telefonon, a foglaláshoz 20% előleg befizetése szükséges!
kanyoning előleg fizetés bankkártyával


Fratarica Kanyoning túra árak
Kor Ár
Felnőttek 90 €
Gyerekek, diákok 90 €

Az ár tartalmaz:

 • minden szükséges felszerelést a kanyoninghoz
 • profi túravezetést
 • transzfert Bovec és a Fratarica kanyon között