0036 20 20 55 118
info@rafting-szlovenia.hu
Industrijska cona 4a. 5230 Bovec, Szlovénia

A kaland összehozza az embereket!

Egy jól működő vállalkozásnál, hatalmas jelentősége van a csapatmunkának, csapatot kovácsolni pedig nemcsak konferencia teremben, székeken ülve és beszélgetve lehet, hanem kint a természetben, akár egy raft hajóban, izgalmas zúgókat evezve is. Ha szeretnél jobb hangulatot varázsolni munkahelyedre ennek van egy élvezetes, kreatív módja is, hozd el hozzánk embereidet egy csapatépítő rafting túrára. Legyenek munkatársaid, fiatalok, idősebbek, vékonyabb vagy erősebb testalkatú embere mindenki bátran vízre szállhat velünk!

Miért jó a rafting mint csapatépítő program?

A Szabadban lenni és együtt evezni a Soca folyó izgalmas zúgóin, 100%os kikapcsolódás. A természet szépsége, a mozgás és a kaland csökkenti a stresszt, idegességet és depressziót, jó hatással van mindenki hangulatára. Az emberek többet beszélgetnek mozgás közben, melyre a rafting kiváló lehetőséget ad. Az együtt evezés szükségessé teszik a csapat munkát és kommunikációt, és itt beosztástól függetlenül mindenki egyenlőként vesz részt a túrán.

Vadvízi csapatépítés céljából az alábbi programjainkat tudjuk javasolni:

  • Egész napos rafting túra: április elejétől-Június 30-ig elérhető program. Egy komplett napot töltünk együtt a természetben a Soca könnyebb és akciódúsabb szakaszán evezve. Dél magasságábán megállunk egy közös ebédre egy folyóparti vendéglőben, majd innen folytatjuk a túrát.

  • Fél napos rafting túra: ha csak egy rövidebb program fér bele a csapatnak, akkor Fél napos rafting túránkat javasoljuk, mely során a Soca folyó legakciódúsabb szakaszára megyünk evezni. A folyón töltött idő 1,5 óra, amibe szintén sok élmény belefér!
  • Kanyoning túra: ezt a programunkat fiatalos, sportos csapatoknak ajánljuk akik adrenalindúsabb aktivitásban godolkodnak, valamint kiváló kiegészítője lehet Egész napos rafting, Fél napos rafting túránknak. Kanyoning túránk egyéni kihívást tartogat minden résztvevőnek, ugyanakkor együttszurkolhat, bíztathatja a csapat minden tagját egy-egy ugrásnál, csúszdánál.

A vadvízi csapat építés konktrét programját vállalatodra szabjuk előzetes egyeztetés alapján.

FIGYELEMKérjük vedd figyelembe, hogy csapatépítő programjainkra Április 1-Június 30. valamint Szeptember 1-Október 30ig van lehetőség hétköznap, így tudjuk csak biztosítani,csapatotok kizárólagos résztvételét a túrán
Kérj személyre szabott ajánlatot